Advies

Exclusieve toegang tot het Wft-portaal
Advies

Voldoe overzichtelijk aan wet- & regelgeving met je exclusieve toegang tot het Wft-portaal.

Eerste hulp bij SWO
Advies

Meer dan 60 beoordeelde samenwerkings-overeenkomsten. Zo weet je precies waar je op moet letten in de samenwerking met verzekeraars.

Onbeperkt gebruik modelcontracten
Advies

Maak duidelijke afspraken met je klant over je dienstverlening en de beloning. Wij hebben voor jou een aantal modelcontracten aangemaakt.

Standaardmachtiging delen klantgegevens
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

SUREnet van SUREbusiness
Advies

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREnet van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform. Dit verzorgen zij bij u op locatie of op het hoofdkantoor in Alkmaar.

20% korting op vergelijkingssoftware
Advies

20% korting op MoneyView. Korting geldt voor alle programma's uit de Advisa en AeQuote-familie.

Uniforme uitvraagformulier WGA ERD
Advies

Uniform uitvraagformulier WGA-ERD om met één formulier bij meerdere verzekeraars offerte aan te kunnen vragen.

Korting op Advies.Expert
Advies

Online toepassing die je helpt bij adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten.

Korting op Poliskraker
Advies

Krijg 10% korting op o.a. vergelijkingsmodules cyberrisico, aov en zakelijke aansprakelijkheid.

Digitaal model AOV-advies
Advies

Het inventarisatiemodel AOV is voor de hele markt beschikbaar. Voor Adfiz-leden is er een slimme digitale variant ontwikkeld.

14 dagen gratis gebruik
Advies

FinRust is een online tool waarmee je je klanten snel inzicht biedt in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Als Adfiz-lid kun je 14 dagen gratis gebruik maken van de Inzichttool en Planning & Advies van FinRust, krijg je 1 uur tool training, 1 uur ondersteuning bij een praktijkcasus en je krijgt toegang tot webinars en demo’s.

Schadeverzekering vergelijker
Advies

Vergelijk schadeverzekeringen op voorwaarden en premie. Je hoeft hiervoor één keer klant- en risicogegevens in te voeren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

10% korting op Onzepensioenregeling.nl
Advies

Onzepensioenregeling.nl is een online tool waarmee je de werkgever volledig kunt ondersteunen in de pensioencommunicatie richting zijn werknemers.

Succesvol aan de slag met actief klantbeheer
Advies

In de Leergang Actief Klantbeheer komt alle kennis die er bestaat op het gebied van Actief Klantbeheer bij elkaar.

Maak direct werk van proactief klantbeheer
Advies

De actieve signaleringstools en websitetools van de Nationale Hypotheekbond helpen je dagelijks op weg naar een geoliede organisatie met tevreden klanten. Deze tools sluiten naadloos aan op jouw praktijk doordat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met financieel adviseurs.

Communicatiepakket AOV nazorg
Advies

Speciaal voor adfiz leden: communicatiepakket Guideology voor 79,50. Met deze bewezen effectieve materialen maximaliseer je je kans op succes bij het contact met jouw klant voor AOV-nazorg.

Digitaal op Maat
Advies

Tegen een gereduceerde prijs kennismaken met Digitaal op Maat zonder direct vast te zitten aan een contract.

Stapsgewijs voldoen aan de WBTR
Advies

Op eenvoudige wijze voldoen aan de nieuwe WBTR

Korting op toolkit De Scheidingsdeskundige
Advies

De toolkit van De Scheidingsdeskundige ondersteunt je om je klanten te helpen bij het zorgvuldig vastleggen van de onderlinge afspraken over interne draagplicht.

Training: Expert in sales
Advies

Wat speelt er voor jouw team en wat hebben de adviseurs nodig om (nog) beter te worden in hun vak en het commerciële rendement van jouw kantoor (nog) verder verbetert met een stijgende klanttevredenheid tot gevolg?

Korting op basislicentie van ViiZ
Advies

ViiZ heeft een systeem ontwikkeld waarbij er een indicatie van het ondernemersinkomen berekend kan worden bij meerdere hypotheekverstrekkers tegelijk.