Advies

Verzekeraars benchmark
Advies

Gratis inzicht in prestaties van aanbieders met Adfiz Prestatie Onderzoek. Welke verzekeraar werkt het snelst en maakt de minste fouten?

Exclusieve toegang tot het Wft-portaal
Advies

Voldoe overzichtelijk aan wet- & regelgeving met je exclusieve toegang tot het Wft-portaal.

Eerste hulp bij SWO
Advies

Meer dan 60 beoordeelde samenwerkings-overeenkomsten. Zo weet je precies waar je op moet letten in de samenwerking met verzekeraars.

Onbeperkt gebruik modelcontracten
Advies

Maak duidelijke afspraken met je klant over je dienstverlening en de beloning. Wij hebben voor jou een aantal modelcontracten aangemaakt.

Standaardmachtiging delen klantgegevens
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

10% korting op Compliance & Legal Modellenboek
Advies

Zorg voor een solide basis van de bedrijfsvoering van je kantoor en voldoe aan de regelgeving met de modellen van Invictus McDeere.

SUREnet van SUREbusiness
Advies

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform.

20% korting op vergelijkingssoftware
Advies

20% korting op MoneyView. Korting geldt voor alle programma's uit de Selector, Advisa en AeQuote-familie.

Uniforme uitvraagformulier WGA ERD
Advies

Uniform uitvraagformulier WGA-ERD om met één formulier bij meerdere verzekeraars offerte aan te kunnen vragen.

Korting op Advies.Expert
Advies

Online toepassing die je helpt bij adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten.

AOV-vergelijkingsmodule
Advies

Altijd helder zicht op voorwaarden van alle >100 lopende en nieuwe AOV-polissen. Abonnement op Poliskraker niet nodig.

Korting op Poliskraker
Advies

Krijg 10% korting op de vergelijkingsmodules cyberrisico, aov en zakelijke aansprakelijkheid.

Digitaal model AOV-advies
Advies

Het inventarisatiemodel AOV is voor de hele markt beschikbaar. Voor Adfiz-leden is er een slimme digitale variant ontwikkeld.

Korting op licentie FinRust
Advies

FinRust is een online tool waarmee je je klanten snel inzicht biedt in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Als Adfiz-lid krijg je 10% kortig op de licentie en is de eerste maand gratis.

Professioneler werken met FortNova
Advies

Bied je klant realtime inzage in actuele gegevens. Laat je klant direct wijzigingen doorgeven, schades melden en facturen betalen. Houd met FortNova meer tijd over voor advies.

Schadeverzekering vergelijker
Advies

Vergelijk schadeverzekeringen op voorwaarden en premie. Je hoeft hiervoor één keer klant- en risicogegevens in te voeren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Vereenvoudig het hypotheekproces
Advies

Accelerate is een softwaretoepassing om het hypotheekproces eenvoudiger te maken. Een gepersonaliseerd klantportaal, informatieplatform en uploadinstrument voor de klant.

Wft Compliance Audits
Advies

Wil je weten of de werkwijze op je kantoor overeenkomt met de eisen uit de Wft? Dan kun je een Wft Compliance Audit laten uitvoeren tegen 10% korting.

10% korting op Onzepensioenregeling.nl
Advies

Onzepensioenregeling.nl is een online tool waarmee je de werkgever volledig kunt ondersteunen in de pensioencommunicatie richting zijn werknemers.

Succesvol aan de slag met actief klantbeheer
Advies

Met de Actief Klantbeheer-scan van Beter Beheerd weet je binnen 24 uur waar je staat met je organisatie en met actief klantbeheer.

Maak direct werk van proactief klantbeheer
Advies

De actieve signaleringstools en websitetools van de Nationale Hypotheekbond helpen je dagelijks op weg naar een geoliede organisatie met tevreden klanten. Deze tools sluiten naadloos aan op jouw praktijk doordat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met financieel adviseurs.

Communicatiepakket Aflossingsvrije Hypotheek
Advies

Speciaal voor adfiz leden: communicatiepakket Guideology voor 57,50. Succesvol, efficiënt en profijtelijk uw relaties met een aflossingsvrije hypotheek benaderen!