Print

Week van het geld en Open Huizen Dag afgelast wegens coronavirus

Geplaatst op:
Week van het geld en Open Huizen Dag afgelast wegens coronavirus

Door het coronavirus worden steeds meer activiteiten geannuleerd. Ook de Week van het geld 2020, die stond gepland van 23 tot en met 27 maart, wordt afgelast. Dat heeft het platform Wijzer in geldzaken bekend gemaakt. Daarnaast gaat de Open Huizen Dag van 28 maart niet door. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) wil zo een steentje bijdragen aan het voorkomen van uitbreiding van het virus.

Tijdens de Week van het geld, de nationale projectweek voor het onderwijs, stonden onder meer door het hele land 5.500 gastlessen en workshops over geldzaken gepland. De week gaat op een later moment door, maar wanneer is nog niet bekend. Op de website van de projectweek staan een aantal leerzame activiteiten die je ook thuis met je kinderen kunt doen, zoals doe-platen en leuke geldtestjes.

Tienduizenden mensen

Ook de NVM Open Huizen Dag van 28 maart is afgelast. Op zo’n dag bezoeken tienduizenden mensen in korte tijd diverse woningen. De rondleiding door de woning wordt door de eigenaar gedaan, waarbij tijdens de laatste NVM Open Huizen-dagen sommige woningen door tientallen personen werden bezocht. Op dit moment geen goed idee, vindt de Vereniging van Makelaars.

Categoriën: Particulier

Geef je reactie!

Wat je invoert bij "naam" wordt boven je reactie getoond.

Info: Als je al een account hebt, log dan in via de volgende link:  Inloggen op Finfin van Adfiz
Dit veld hoeft u niet in te vullen
Visitor  Visitor
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading
1
Hoi!
Wat vind je van deze pagina?