Print

Wat betekenen de overheidsmaatregelen voor jou in 2015?

Wat betekenen de overheidsmaatregelen voor jou in 2015?

De koopkracht stijgt en er verandert eigenlijk niet zoveel. Dit is het beeld dat is ontstaan als het gaat om de geldzaken van de consument in het nieuwe jaar. Niets is echter minder waar! 2015 brengt opnieuw het nodige aan overheidsmaatregelen en nieuwe wetten. Met de online tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ helpt Finfin van Adfiz i.s.m. Wijzer in geldzaken consumenten om het overzicht te krijgen.

Grote groepen consumenten krijgen te maken met een flink pakket aan maatregelen. Enkele op een rij: Iedereen bouwt in 2015 flink minder pensioen op. De verandering van de algemene heffingskorting, krijgt in 2015 een vervolg. Ouders krijgen te maken met de afschaffing van verschillende regelingen. Dit kan vooral voor gescheiden ouders flinke inkomensgevolgen hebben. Huizenbezitters en huizenkopers krijgen te maken met nieuwe regels en vanaf september gaat het studieleenstelsel van start.

Persoonlijk overzicht helpt consument
Met de online tool 'Wat betekent dit voor mij' krijg je inzicht in de maatregelen die voor jouw persoonlijke financiële situatie van belang zijn. Bij iedere maatregel wordt inzichtelijk gemaakt (1) wat er verandert, (2) welke financiële gevolgen dit mogelijk heeft en (3) wat je kunt doen.

Categoriën: Besparen , Particulier , Pensioen , Belasting
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading