Print

Vakantiecrisis?

Geplaatst op:

Komt de werknemer niet terug, dan zou je hem of haar daarvoor zelfs kunnen ontslaan. Daar staat tegenover dat je de werknemer die je terugroept wel schadeloos moet stellen voor de vakantiekosten. Dit alles is niet vastgelegd in de wet, maar het recht is ontleend aan gerechtelijke uitspraken.

Is dit mosterd na de maaltijd? Immers, voor de meeste werkgevers en werknemers is de zomervakantie voorbij. Bedrijven draaien weer op volle toeren. Maar let op: al over minder dan 2 maanden, van 15 tot en met 23 oktober, zijn de scholen is Noord- en Midden-Nederland alweer gesloten. In het zuiden zijn ze dicht van 22 tot en met 30 oktober. En van 24 december tot en met 8 januari 2017 is het kerstvakantie. Dit betekent ook automatisch dat medewerkers minder beschikbaar zijn. Volgend jaar is de spreiding trouwens weer anders. Dan gaan de leerlingen van regio Midden als eerste met vakantie en gaan die van regio Noord als laatsten.

Zie ook: https://www.adfiz.nl/finfin/vakantie

Categoriën: Zakelijk

Geef je reactie!

Wat je invoert bij "naam" wordt boven je reactie getoond.

Info: Als je al een account hebt, log dan in via de volgende link:  Inloggen op Finfin van Adfiz
Dit veld hoeft u niet in te vullen
Visitor  Visitor
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading
38
Hoi!
Wat vind je van deze pagina?