Print

Pensioen3daagse: krijg zicht op later!

Geplaatst op:
Pensioen3daagse: krijg zicht op later!

Heb jij zicht op je pensioen? Grijp je kans tijdens de landelijke Pensioen3daagse. Op 3, 4 en 5 november kun je op tal van momenten en manieren je pensioenkennis bijspijkeren. Ook zijn er allerlei checks om er achter te komen hoe jij er persoonlijk voor staat én kun je een gratis kennismakingsgesprek met een pensioenadviseur voeren om zo een stap verder te komen.

Het is alweer de tiende editie van het jaarlijkse pensioenevenement van Wijzer in Geldzaken. Vanwege de omstandigheden zijn alle activiteiten online te volgen. Er zijn bijvoorbeeld diverse flitswebinars die je in slechts twintig minuten bijpraten over onderwerpen als het Pensioenakkoord, waardeoverdracht en deeltijdpensioen.

Eigen situatie

Wil je weten hoe het met jouw eigen pensioenkennis gesteld is? En wat weet jij eigenlijk over het potje dat je hebt opgebouwd voor jezelf, je partner en je kinderen? Je kunt hier de pensioencheck van Wijzer in Geldzaken invullen. Je krijgt dan een persoonlijke score én een advies over vervolgstappen.

Een stap verder

Zit je met gerichte vragen, wil je je situatie echt helder in kaart krijgen en bijvoorbeeld ook weten hoe je nabestaanden ervoor staan? Dan kun je een afspraak maken met een Adfiz-adviseur bij jou in de buurt. In een gratis kennismakingsgesprek helpen deze pensioendeskundigen je een stap vooruit, of je nou werknemer of zzp’er bent. 

Advies over pensioen

Vraag je je af welke factoren allemaal meespelen als het gaat om je pensioen? Zoals je hypotheek, een nieuwe baan, een huwelijk of kinderen? En wil je weten aan welke knoppen er valt te draaien om het allemaal goed te regelen? Tijdens dit korte webinar krijg je uitleg over wat je kan verwachten van het gratis oriëntatiegesprek en het eventueel daaropvolgende adviestraject.

Spreekuren

Daarnaast kun je vragen stellen in een van de vele telefonische spreekuren die deze week op het programma staan. Ook kun je deelnemen aan een gericht webinar voor jonge werknemers of juist voor werknemers die vlak voor hun pensioendatum staan. Kijk hier voor het complete overzicht.

Pak je kans

Laat deze kans om grip te krijgen op je pensioen niet liggen! De beste adviseurs zitten voor je klaar. Om goed inzicht te krijgen is het aan te raden je DigiD er alvast bij te pakken om mijnpensioenoverzicht.nl te kunnen raadplegen. Die cijfers vormen een mooi startpunt voor een gesprek.

Acties

Denk niet dat er aan je pensioen ‘toch niks te doen is’. Er zijn allerlei manieren om extra geld bij te sparen, een aanvullende voorziening te treffen, of om juist aan de uitgavenkant in te grijpen. Ook kun je eerder of juist later met pensioen gaan, ouderdomspensioen en partnerpensioen uitruilen, etcetera. Al die keuzes beginnen met inzicht. Dat geeft helderheid en rust. Lees meer over pensioen op onze themapagina

Categoriën: Particulier , Pensioen

Geef je reactie!

Wat je invoert bij "naam" wordt boven je reactie getoond.

Info: Als je al een account hebt, log dan in via de volgende link:  Inloggen op Finfin van Adfiz
Dit veld hoeft u niet in te vullen
Visitor  Visitor
Visitor  Visitor
- 6 okt 17:37  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 25 mei 18:04  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 19 dec 09:32  Antwoord
Hi there!
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading
0
Hoi!
Wat vind je van deze pagina?