Print

Pensioen een vraagteken? Grijp je kans tijdens de Pensioen3daagse!

Pensioen een vraagteken? Grijp je kans tijdens de Pensioen3daagse!

Is pensioen voor jou een soort black box? Weet je niet precies hoe het zit en wat je opbouwt? Of ben je zzp’er en heb je nog niets geregeld? Grijp dan je kans tijdens de Pensioen3daagse, op 2, 3 en 4 november. Volg een webinar, bezoek een inloopspreekuur of maak de online testjes. Zo vergroot je je inzicht en kun je zo nodig tot actie overgaan.

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en wordt elk jaar gehouden, dit jaar op 2, 3 en 4 november. Elke dag zijn er flitswebinars te volgen over verschillende onderwerpen. Want hoe weet je eigenlijk of je nu iets moet doen voor je pensioen of dat je wel genoeg opbouwt? En bij welke levensgebeurtenissen moet je opnieuw in actie komen? Ook zijn er webinars over de vernieuwing van het Nederlandse pensioenstelsel en waarom dat nodig is.

Geen pensioen

Als zzp’er moet jezelf je pensioen regelen. Maar hoe pak je dat aan? Hoeveel zet je opzij en wat zijn de belastingregels? Schuif het niet langer voor je uit, maar maak nu een begin. Ook kan het zijn dat je wel in loondienst bent maar toch geen pensioen opbouwt, wat staat je dan te doen? Over deze onderwerpen zijn gerichte webinars te volgen.

Aan de slag

Wil je aan de slag met je eigen situatie? Er zijn diverse tools die daarbij behulpzaam zijn. Zoals de vijf soorten inkomstenbronnen die kunnen bijdragen aan je inkomen wanneer je met pensioen gaat of de tool ‘Later goed geregeld?’.

Ook kun je tijdens de Pensioen3daagse (2,3 en 4 november 2021) een afspraak met een onafhankelijk financieel adviseur bij jou in de buurt maken. In een gratis kennismakingsgesprek helpen zij je een stap vooruit. Vul je postcode in en zie bij wie je terecht kunt. Of bekijk de meest gestelde vragen en voeg daar jouw eigen persoonlijke vraag aan toe.

Categoriën: Particulier , Pensioen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading