Print

Open Huizen Dag: zaterdag 7 april

Open Huizen Dag: zaterdag 7 april

Aanstaande zaterdag 7 april is het Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur openen diverse huizeneigenaren hun deuren voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Heb jij plannen om een huis te kopen en ga jij zaterdag een kijkje nemen? Bereid je dan goed voor.

Tijdens Open Huizen Dag kun je een goede eerste indruk krijgen van de woning en de omgeving. Zorg er echter wel voor dat je goed voorbereid bent, zodat je deze dag geen tijd tekort komt. Volg de volgende drie stappen:

  • Stap 1: Bepaal hoeveel en welke huizen je wilt bekijken.
  • Stap 2: Stippel een route uit.
  • Stap 3: Plan een maximale tijd per bezoek.

Is je eerste indruk van een wijk of woning niet goed? Keer dan direct om. Je bent immers vrij om in of uit te lopen tijdens Open Huizen Dag. Ben je over het volgende huis wel enthousiast? Dan heb je meer tijd om even rustig rond te kijken en de buurt te verkennen.

Heb je jouw perfecte huis gevonden tijdens Open Huizen Dag?

Ben jij verkocht en heb je jouw droomhuis gevonden? Dan breekt er pas echt een spannende tijd aan. Hoe financier je het huis? Wat kan en wil je maximaal lenen? Welke hypotheek past bij je? Welke risico’s wil je afdekken? Wat zijn de fiscale consequentiesHier vertellen we je alvast alles dat je moet weten wanneer je een huis wilt kopen. Kom je er niet uit? Een adviseur kan je helpen. Bedenk wel wat je wilt dat de adviseur allemaal voor je gaat doen. Gaat het je bijvoorbeeld alleen om hulp bij de hypotheek of wil je een uitgebreid financieel plan? Genoeg om over na te denken dus. Alvast veel plezier aanstaande zaterdag tijdens Open Huizen Dag!

Categoriën: Particulier , Tips , Huis kopen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading