Print

Onafhankelijk adviseurs Adfiz winnen ‘Beste Advies’ Hypotheek Award 2015

Door:
Onafhankelijk adviseurs Adfiz winnen ‘Beste Advies’ Hypotheek Award 2015

We zijn trots dat onafhankelijk adviseurs die lid zijn van Adfiz de Hypotheek Award 2015 hebben gewonnen in de categorie ‘Beste Advies.’ Op woensdag 11 februari 2015 is de winnaar bekend gemaakt. 

Het is voor veel consumenten lastig om te bepalen wat er allemaal komt kijken bij een hypotheek. Wat is mogelijk en waar moet je op letten? Daarom zoekende meeste consumenten advies. Dit kan rechtstreeks bij een geldverstrekker, maar ook bij een hypotheekketen of een zelfstandig onafhankelijk adviseur. Voor de Hypotheken Award 2015 beoordeelden de consumenten verschillende soorten adviesgesprekken.

De zelfstandig onafhankelijk adviseur is daarbij als beste uit de bus is gekomen. Enno Wiertsema, directeur Adfiz reageert: “We vinden het fijn dat de inspanning van de onafhankelijk financieel adviseur door de klant wordt opgemerkt. Onze leden werken iedere dag hard om hun klanten inzicht in hun financiën te geven. Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen en omdat een klant niet weet wat hij niet weet is hij altijd beter af bij een onafhankelijke financieel adviseur. Het is mooi dat de klant dit ook zelf ervaart door ons als beste te bestempelen.”

Onafhankelijk adviseur?

Een onafhankelijk financieel adviseur adviseert over wat het beste bij jouw situatie past en kan voor het afsluiten van een hypotheek terecht bij meerdere geldverstrekkers. Dat maakt dus dat het advies echt op maat wordt gegeven. Maar er zijn meer voordelen aan een onafhankelijk advies van een financieel adviseur.

Categoriën: Particulier , Adfiz , Huis kopen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading