Print

MobielSchadeMelden-app al vijf dagen op nummer één

MobielSchadeMelden-app al vijf dagen op nummer één

Sinds de lancering van de MobielSchadeMelden-app (29 maart 2016) staat deze al bijna een week lang op nummer één van de best gedownloade apps in de AppStore. Het betekent dat de app al tienduizenden keren op een iPhone is geïnstalleerd. Gegevens voor Android zijn nog niet verwerkt.

De MobielSchadeMelden-app is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met de politie en ICT-bureau VIA. Een op de drie autobezitters heeft moeite met het papieren schadeformulier, zo blijkt uit gegevens van marktonderzoeksbureau GfK. Het formulier is moeilijk leesbaar en gebruiksonvriendelijk. De app rekent af met deze bezwaren. Alle soorten aanrijdingen kunnen worden geregistreerd, een flink aantal gegevens wordt automatisch ingevuld en foto’s vervangen de situatietekeningen.

Groot voordeel van de MobielSchadeMelden-app is de locatiemelding. Ongevallen komen automatisch ‘in kaart’. Deze gegevens maken duidelijk waar en op welk moment wat voor soort ongelukken plaatsvinden. Op termijn zal dit de verkeersveiligheid vergroten. Zie ook: www.mobielschademelden.nl

Tip:

Een adviseur kan je helpen zoat je zeker weet dat je krijgt waar je recht op hebt. Op www.adfiz.nl/finfin/auto vind je meer informatie.

Categoriën: Particulier , Schade
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading