Print

Hulp voor nabestaanden

Geplaatst op:
Hulp voor nabestaanden

Regel het opzeggen en overnemen van abonnementen en contracten eenvoudig op één plek


Als er iemand komt te overlijden, komt er als nabestaande van alles op je af. Natuurlijk is er het verdriet, maar er moet ook veel geregeld worden. Denk hierbij aan het organiseren van de uitvaart, het opzeggen/verkopen van de woning en het doorgeven van het overlijden aan verschillende instanties zoals de bank en energiemaatschappijen. Voor dit laatste is er tegenwoordig gelukkig een eenvoudige oplossing.

Goede doelen, telefoonleveranciers, energiemaatschappijen en banken: na een overlijden moeten er allerlei partijen geïnformeerd worden. En vergeet ook het opzeggen van de social-media-accounts niet, zoals Facebook en Instagram. Voor nabestaanden kost het afronden van dit soort accounts en abonnementen vaak veel tijd. Het gaat gepaard met onnodige kosten en betekent een constante confrontatie met het verlies. Natuurlijk staat je hoofd hier niet naar, maar het moet wel geregeld worden. Gelukkig kan dit tegenwoordig op één centrale plek via Closure. Hoe dit werkt, leggen we je graag uit.

Hoe werkt het?

Het opzeggen via Closure werkt eenvoudig en is geheel kosteloos. Maak eenmalig een account aan op de website, geef in een checklist aan welke abonnementen, contracten of accounts van je dierbare je wilt opzeggen of overzetten op een andere naam en per wanneer je deze wijziging in wilt laten gaan. Wachtwoorden, gebruikersnamen of ID-nummers van je dierbare heb je niet nodig, het enige dat gevraagd wordt zijn persoonsgegevens, een overlijdensakte en een (kleine) IDEAL-transactie ter verificatie. Alles ingevuld? Dan regelt Closure de rest, zodat jij je aandacht volledig kunt richten op het afscheid.

Categoriën: Particulier , Tips

Geef je reactie!

Wat je invoert bij "naam" wordt boven je reactie getoond.

Info: Als je al een account hebt, log dan in via de volgende link:  Inloggen op Finfin van Adfiz
Dit veld hoeft u niet in te vullen
Visitor  Visitor
Visitor  Visitor
- 6 okt 21:08  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 25 mei 18:28  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 19 dec 16:30  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
m. ruiter - 8 mrt 10:24  Antwoord
Vreemd. Closure vermeld toch echt dat het eenmalig 99 euro kost, wat best prijzig is en heel wat anders dan kosteloos.
Visitor  Visitor
Peter - 28 feb 14:48  Antwoord
test twitter
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading
0
Hoi!
Wat vind je van deze pagina?