Print

Hoe groot is de kans dat jouw bedrijf getroffen wordt door cybercriminelen?

Hoe groot is de kans dat jouw bedrijf getroffen wordt door cybercriminelen?

Iedere dag vinden er cyberaanvallen plaats. Volgens het CBS zijn vooral bedrijven in de financiële sector en de energiesector regelmatig het slachtoffer van internetcriminelen. Een gerichte aanval kan de continuïteit van een bedrijf ernstig aantasten. Dit zorgt er onder andere voor dat de kosten hoog op kunnen lopen. Wil je weten hoeveel risico jouw bedrijf loopt op een cyberaanval? Test het zelf.

Eén van de grootste misvattingen op het gebied van cybercrime is dat bedrijven denken dat zij geen risico lopen. Bijvoorbeeld omdat zij slechts een kleine onderneming zijn, niet over gevoelige informatie beschikken en er ‘niets te halen’ valt. Inmiddels is echter duidelijk dat hackers hun doelwit niet altijd bewust uitkiezen. Zij kijken welke sites makkelijk te hacken zijn en slaan hun slag. Iedereen kan dus slachtoffer worden.

Doe de Cyber Risico Scan voor jouw bedrijf

Maar liefst 75% van de websites is slecht beveiligd. Dit maakt het voor internetcriminelen extra makkelijk om toe te slaan. Wil jij weten hoe goed jouw bedrijf digitaal beveiligd is? Doe dan hier gratis de test en ontdek hoe veilig jouw online zaken ervoor staan. De scan test je website op meer dan 70.000 mogelijke bedreigingen. Beantwoord enkele vragen over jouw bedrijf en je ontvangt binnen 24 uur de uitslag waarmee je samen met de IT-afdeling van je organisatie aan de slag kunt.

Meer weten over cybercrime?

Nederlanders zijn onvoldoende op de hoogte van de risico’s die we online lopen door een slechte beveiliging. Wil jij meer weten over cybercrime? Wat is het precies? Hoe kun je er zelf voor zorgen dat internetcriminelen niet bij jou toeslaan? En wat moet je doen wanneer het toch misgaat? Finfin van Adfiz geeft hier antwoord op al je cybercrime-vragen.

Categoriën: Zakelijk , Schade
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading