Print

Handige tool voor je belastingaangifte

Handige tool voor je belastingaangifte

De blauwe envelop mag dan misschien niet meer bij iedereen op de deurmat vallen: het is toch echt weer tijd om de jaarlijkse belastingaangifte te doen. Je hebt nog tot 1 mei om de aangifte in te vullen en te versturen. Doe je dit voor 1 april? Dan krijg je binnen drie maanden bericht over de eventuele belasting die je nog moet betalen of terugkrijgt. Zo weet je mooi voor de zomervakantie waar je aan toe bent! Reden genoeg om gelijk aan de slag te gaan. Samen met Wijzer in Geldzaken helpen we je op weg.

Zie jij er al tegenop? Veel mensen kijken er niet bepaald naar uit om met de belastingaangifte te starten. Weet jij niet waar je moet beginnen? Op FinFin van Adfiz vind je alle informatie die je nodig hebt. Hier lees je bijvoorbeeld wanneer je verplicht bent om belastingaangifte te doen, welke stappen je moet doorlopen en waar je op moet letten. Want de belastingaangifte mag dan grotendeels vooraf ingevuld worden door de Belastingdienst, toch ben je zelf verantwoordelijk voor het formulier dat je instuurt. En dit roept vaak veel vragen op. 

Belastingtool

Onze partner Wijzer in Geldzaken biedt hulp. Zij hebben een nieuwe tool ontwikkeld om je een handje te helpen. Door middel van deze hulp bij je belastingaangifte krijg je een duidelijk overzicht van de punten waar je aan moet denken voordat je op verzenden klikt. Door enkele vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden worden de aandachtspunten voor je opgesomd. Zo wordt het doen van de belastingaangifte een makkie!

Heb jij een datum geprikt om de belastingaangifte eindelijk te gaan doen? Lees dan ook nog even deze tips om van de belastingaangifte een feestje te maken. Als het dan toch moet, dan maar gelijk goed toch?

Categoriën: Particulier , Belasting
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading