Cybercrime

Alles wat je moet weten over deze groeiende online dreiging

Test: hoeveel risico loopt mijn bedrijf?

 Print

De ontwikkelingen op het gebied van cybercrime volgen elkaar snel op. Eén van de grootste misvattingen op het gebied van cybercrime is dat bedrijven denken dat zij geen risico lopen. Bijvoorbeeld omdat zij slechts een kleine onderneming zijn, niet over gevoelige informatie beschikken en er ‘niets te halen’ valt. Inmiddels is echter duidelijk dat hackers hun doelwit niet altijd bewust uitkiezen. Zij kijken welke sites makkelijk te hacken zijn en slaan hun slag. Wil jij weten hoeveel risico jouw bedrijf loopt? Doe dan de Cyber Risico Scan .


Cyber Risico Scan

Maar liefst 75% van de websites is slecht beveiligd. Dit maakt het voor internetcriminelen eenvoudig om toe te slaan. Wil je weten hoe goed jouw bedrijf digitaal beveiligd is? Doe dan de test en ontdek hoe veilig jouw online zaken ervoor staan. Je website wordt op meer dan 70.000 mogelijke bedreigingen getest. Beantwoord enkele vragen over je bedrijf en je ontvangt binnen 24 uur de uitslag waarmee je samen met de IT-afdeling van jouw organisatie aan de slag kunt.

Stel je vraag

Heb je vragen of wil je advies? Stel dan hieronder eenvoudig en anoniem je vraag aan de beste financieel adviseurs van Nederland.

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.

Kan ik mij verzekeren tegen cybercrime?

Deel deze
pagina