Joan Bekx

Kantoor: Veldsink - Bekx (MIERLO)

 Print

Profiel financieel adviseur:

Naam:

Joan Bekx

Omschrijving: Als RAIA register adviseur in assurantën adviseer ik het MKB en particuliere klanten. Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van schade, zorg en inkomensverzekeringen en financiële diensten van RegioBank. Daarnaast heb ik als directeur de dagelijkse leiding voor de gang van zaken op ons kantoor Veldsink Bekx adviesgroep. Ons team bestaat uit 20 vakkundige medewerkers die het klantbelang hoog in het vaandel hebben. Wij bieden onze klanten een totaal advies voor alle vormen van schade, leven, zorg, inkomensverzekeringen, hypotheken consumptief krediet en bancaire diensten van RegioBank. Veldsink Bekx adviesgroep is een onafhankelijk advieskantoor. Naast een 30 tal eigen agentschappen van vooraanstaande verzekeraars werken wij intensief samen met ons gelieerde volmachtbedrijf VCN voor verzekeringen en United Capital voor hypotheken en kredieten. Voor pensioenadvies raadplegen wij onze collega's van Veldsink Pensioen Consult. Makelaar Frank Gruintjes is gevestigd in ons pand. Veldsink Bekx adviesgroep in onderdeel van Veldsink Holding met 24 advieskantoren voornamelijk in Brabant en Zeeland.
Telefoon: 0492-661712
Kantoor: Veldsink - Bekx
Contactverzoek

Kantoor:

Naam: Veldsink - Bekx
Omschrijving: Veldsink - Bekx is een all round financiële dienstverlener voor verzekeringen en hypotheken. Men adviseert particulieren en het MKB. Tevens agentschap van RegioBank. Onderdeel van Veldsink Holding met 24 vestigingen in voornamelijk Noord Brabant en Zeeland.
Bezoek adres: Marktstraat, 18, 5731 HW, MIERLO
Post adres: Postbus
Telefoon: 0492-661712
FAX: 0492-664925
Website: https://www.veldsink.nl/vestiging/veldsink-bekx/
Sociale Media:
AFM nummer:
KvK nummer: 17252076
Dienstverleningsdocument:
Adviseurs:

Joan Bekx

Ralph Peters

Frances de Kort

Rob van Dijk

Pim van der Velden

Vincent Bekx


Financiële vraag?

Stel via Finfin van Adfiz anoniem en vrijblijvend je financiële vraag aan de adviseurs van ons kantoor. Je krijgt snel en persoonlijk antwoord!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.

Klik hier om
direct je vraag
te stellen!

loading