Auke Meinema

Kantoor: Van Wieren Adviseurs B.V. (DROGEHAM)

 Print

Profiel financieel adviseur:

Naam:

Auke Meinema

Omschrijving: Sinds 2003 ben ik, Auke Meinema, begonnen bij Van Wieren Adviseurs als vakantie hulp. In de jaren erna ben ik doorgegroeid in de functie adviseur schadeverzekeringen particulier & zakelijk. U kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen. Op de achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de ICT gerelateerde zaken zodat o.a. uw gegevens veilig en conform wettelijke eisen worden verwerkt.
Telefoon: 0512331019
Kantoor: Van Wieren Adviseurs B.V.
Contactverzoek

Kantoor:

Naam: Van Wieren Adviseurs B.V.
Omschrijving: Van Wieren Adviseurs is een allround financieel dienstverlener. Wij geven u advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, bankzaken en vermogensopbouw op zowel particulier als zakelijk vlak in de regio Noord Oost Friesland. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om u inzicht te geven in uw huidige en toekomstige financiƫle wensen en behoeften. Wij streven ernaar persoonlijk en betrokken te zijn en willen ervoor zorgen dat uw financiƫle wensen en behoeften zo goed mogelijk worden ingevuld. Wij zijn alle
Bezoek adres: De Buorren, 17, 9289 HD, DROGEHAM
Post adres: Postbus
Telefoon: 0512-331019
FAX: 0512-331174
Website: www.vanwieren.net
Sociale Media:
AFM nummer: 12006103
KvK nummer: 1066524
Dienstverleningsdocument:
Adviseurs:

Henk Broersma

Jelly Veenstra

Auke Meinema

Atze van Wieren

Douwe Kloostra


Financiële vraag?

Stel via Finfin van Adfiz anoniem en vrijblijvend je financiële vraag aan de adviseurs van ons kantoor. Je krijgt snel en persoonlijk antwoord!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.

Klik hier om
direct je vraag
te stellen!

loading