Evenementenarchief

april 2024

Op 17 april organiseren wij een Jong Management bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van het ontmoeten van vak- en leeftijdsgenoten, het uitwisselen van ervaringen en een hoop gezelligheid.
17-04-2024
Bijeenkomsten
Ontmoeten, praten met collega’s, elkaar inspireren en leren van elkaar, het zijn belangrijke redenen om lid te zijn van Adfiz. Samen bereik je meer. Op 16 april vindt de clusterbijeenkomst Limburg/Midden-Oost Brabant plaats. Met dit keer een interessante sessie:  Hoe verslaan de kleine assurantiekantoren de snelgroeiende consolidators?
16-04-2024
Regiobijeenkomsten

maart 2024

Op 28 maart organiseren wij het Webinar Informatie delen bij hypotheken. Hoe kun je als adviseur beschikken over up-to-date informatie om de klant ook na het afsluiten van de hypotheek te kunnen voorzien van gedegen advies?
28-03-2024
Webinar
Op 7 maart organiseren wij een webinar over het belang en gebruik van de modelbrief Collectieve waardeoverdracht. Het gebruik van de modelbrief draagt bij aan standaardisatie en het efficiënter maken van het traject van een collectieve waardeoverdracht.
07-03-2024
Webinar

februari 2024

Op 8 februari organiseerden wij een webinar met Bas Prins van FortyTwoAI waarin hij ons meenam in het geheim van een goede prompt en prompting engineering. Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering op 15 november jl. in Baarn, gaf Bas Prins de aanwezigen al een kijkje in de ontstaansgeschiedenis en toepassingsmogelijkheden van AI. Tijdens het webinar gingen we een stap verder en praktisch aan de slag.
08-02-2024
Webinar