Evenementenarchief

december 2023

Op 11 december organiseren we in Amersfoort opnieuw een Wtp-dag. Op diverse plaatsen in het land (Assen, Eindhoven, Dordrecht, Akersloot) is al een Wtp-bijeenkomst georganiseerd tot grote tevredenheid van deelnemers. De bijeenkomsten kenmerken zich door een grote praktijkgerichtheid en stimulans om concreet aan de slag te gaan met aanpassing van pensioencontracten aan nieuwe regelgeving.
11-12-2023
Trainingen

november 2023

Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van 15 november in Baarn, gaf Bas Prins van FortyTwoAI de aanwezigen een kijkje in de ontstaansgeschiedenis en toepassingsmogelijkheden van AI. Ook demonstreerde hij hoe ChatGPT (een bekende AI-tool) werkt en hoe je het succesvol kunt inzetten.
15-11-2023
Bijeenkomsten
In oktober organiseerden we voor pensioenadviseurs op 5 locaties in het land een opleidingsdag rondom het aanpassen van pensioenregelingen aan de regelgeving van de Wtp. De opleiding biedt deelnemers praktische handvatten om op kantoorniveau de organisatie van de transitie binnen de eigen pensioenportefeuille aan te pakken. De opleiding stond open voor zowel leden als niet-leden.
07-11-2023
Trainingen
Op 2 (en 3) november was er weer een Jong Management bijeenkomst. Deze bijeenkomst draaide zoals gewoonlijk om het ontmoeten van vak- en leeftijdsgenoten, het uitwisselen van ervaringen en een hoop gezelligheid. Zoals gewoonlijk stond de middag ook in het teken staan van een thema, dit keer: Gastvrijheid. En waar kan je nou meer leren over gastvrijheid dan bij De Librije? Het 3 sterren restaurant van Jonnie en Thérèse Boer.
02-11-2023
Bijeenkomsten

oktober 2023

In deze koffiebreak ging de samensteller van Advies in Cijfers Joerie van Looij in op de vraag hoe je Advies in Cijfers in jouw dagelijks werk kunt gebruiken.
31-10-2023
Webinar